Februar 2018

GOOOD MORGEN <3 

Akkurat nå er jeg SÅ SYKT happy, for endelig kan jeg avsløre hva jeg har jobbet med de siste månedene! 

Jeg får ofte meldinger på Instagram hvor jeg blir spurt om hvor og hvordan jeg redigerer bildene mine. Som nevnt tidligere redigerer jeg alle bildene mine i Lightroom. Jeg har prøvd mange redigerings-programmer, men Lightroom er altså noe helt for seg selv! Så da fikk jeg altså ideen om å lage mine egne Lightroom presets (dette er det samme som filters) for dere! Jeg har brukt sååå mye tid på å perfeksjonere disse, og jeg er SÅ utrolig fornøyd med resultatet! 

Jeg gleder meg utrolig mye til å endelig kunne dele dette med dere, og jeg hååper virkelig dere liker det! Presetsene er veldig forskjellige, og passer til så og si alle typer bilder. Her er en liten video som viser noen av presetsene på tilfeldige bilder: 

 

Disse kan kjøpes gjennom “kjøp presets”-knappen oppe i høyre hjørne, eller ved å klikke her. Ordinær pris kommer til å være 299,- for en pakke med hele 13 (!!) presets, men som en liten “kick-start”-kampanje kan du kjøpe de for kun 249,- akkurat nå! 

Pakken heter “Summer Preset Pack” fordi utgangspunktet har vært sommerlige bilder og farger, men med få justeringer kan de brukes til alle typer bilder! Husk også på at alle bilder er forskjellige, så noen ganger kan det være nødvendig å justere for eksempel lysstyrke for å få perfekte bilder.

Disse er kun tilgjengelige i Lightroom, som kan lastes ned her. Hvis du ikke har prøvd Lightroom fra før, så kan man teste dette gratis dersom man ønsker å sjekke ut programmet. Etter det koster det vel ca. 100 kr i måneden om jeg ikke tar feil - og det er virkelig verdt det! 

Jeg håper virkelig dere liker presetsene, og jeg tar gjerne i mot tilbakemeldinger. Og alle spørsmål tas imot med åpne armer - både her og på Instagram! 

Kommentarer