Februar 2019

Vi selger leiligheten!!

Hei og hå! Nå kom jeg akkurat inn døra hjemme etter å ha spist en spontan lunsj/middag på Brasserie Ouest. Planen i dag er vel egentlig å bare ligge i senga å se på tv, scrolle på telefonen (som om jeg ikke gjør nok av det) og spise pistasj-is.. en SÅNN lørdag <3 BTW! er det noen som har smakt den nye isen fra Hennig Olsen med salt karamell og pecan??! Det er SERIØST den beste isen jeg har spist noen gang. Smakte den for første gang for 3 dager siden, og har klart å spise hele to bokser allerede hahah. NAM!

Fra IG-stories. Får helt vondt i sjela av hvor dårlig kvaliteten blir på bildene på story :-(

I går var "gjengen" samlet igjen hjemme hos Sophie, og det er alltid så koselig! Vi har det alltid så gøy sammen, uansett hvor vi befinner oss. Sophie hadde igjen disket opp med verdens største sjokoladekake på høyde med Eiffelttårnet, som hun nærmest tvingte meg til å ta med hjem. Så det var altså min frokost i dag - sjokoladekake og melk, noe som resulterte i at jeg bare ble kvalm og fikk så dårlig samvittighet at jeg måtte løpe opp på Sats for å brenne bort noe av det på spinningsykkelen..

Ellers så har også leiligheten blitt lagt ut for salg i dag! Vi har nemlig kjøpt ny og flytter altså da til Majorstua om noen måneder. Det er et ganske stort oppussingsobjekt, så tar jo noe tid å gjøre den innflytningsklar. Det blir hvertfall veldig morsomt å gjøre det til noe helt eget - akkurat som man selv ønsker! Må uansett innrømme at det blir rart å skulle flytte fra denne fine leiligheten!

Finn annonsen finner du HER hvis du vil se flere bilder av leiligheten (eller kanskje kunne tenke deg å bo her?). Nå skal jeg ta tilfart ned i fryseren og hente meg en altfor stor porsjon med is, og boltre med med film. Tror jeg skal se Bohemian rhapsody, har noen sette denne før? OG nå kom jeg på at jeg har et filmtips om noen andre der ute ønsker å se film, men ikke vet hva - Papillon! Den er basert på en sann historie. Elsker virkelig Rami Malek i begge disse filmene - SÅ bra skuespiller (og Charlie Hunnam er med i den, bare det gjør den jo tross alt verdt å se).

Vi snakkes!

Kommentarer