Januar 2019

Hei, og takk for sist, haha! Tenkte det var på høy tid å oppdatere denne bloggen litt nå som det faktisk skjer ganske mye om dagen for min del. Ikke bare er det kun 3(!!!) dager til premiere på sesong 2 av Sophie Elises Verden, men jeg har også booket reise til ikke én, men TO av mine drømmedestinasjoner! Jeg har med andre ord mye å se frem til om dagen, og jeg kjenner at det gir meg SÅ mye ekstra energi.

Jeg må bare dele hvor sykt stolt jeg er av Sophie for at hun har fått til enda en sesong av hennes helt egen serie. Jeg vet hvor hardt hun har jobbet for dette, og det er virkelig ingen andre jeg unner dette mer. SÅ utrolig fortjent! Denne sesongen vet jeg kommer til å bli så bra, og det kan virkelig ikke sammenlignes med noe annet som har gått på norsk TV til nå. Denne gangen blir dere også kjent med både meg og Henrik, som en del av Sophies lille entourage <3

Og som om ikke det var nok, så har jeg altså booket hele TO reiser. Vi skal nemlig til India og Sri Lanka!! India har for meg lenge vært en drømmedestinasjon. Grunnen til det er ganske enkelt fordi det er så annerledes, og jeg har hørt at man får litt av et kultursjokk når man reiser dit. Det beste jeg vet med å reise er å nettopp oppleve og lære om andre kulturer, så det ser jeg virkelig frem til.

Etter India reiser vi videre til Sri Lanka. Begge stedene kommer vi til å reise rundt for å se mest mulig. Jeg er litt bekymret for at vi har lagt for mange planer til at vi skal klare å slappe ordentlig av. På de 2 ukene vi reiser skal vi nemlig bo på hele 8 forskjellige hoteller, haha! På den andre siden er jeg veldig glad for at jeg har en kjæreste som også foretrekker å se og oppleve mest mulig når man reiser, kontra å ligge å slikke sol ved bassengkanten en hel uke.

Dette er noen av stedene vi skal besøke. Det blir virkelig en helt MAGISK reise! Bildet nede til venstre viser et av hotellene vi skal bo på i Sri Lanka, hvor sykt?!

Vel, det er fortsatt 2 måneder til avreise så jeg skal prøve å ikke mase for mye om dette helt enda, hehe! Men jeg tar gledelig i mot tips dersom noen av dere har vært i India eller Sri Lanka tidligere. Spesielt India da jeg ikke vet om så mange som har vært der tidligere!

Kommentarer