Mars 2019

Sponset opphold

Goood onsdag ettermiddag! Er det bare jeg som synes dagene er så fryktelig lange for tiden? Kanskje ikke så rart siden det eneste jeg gjør er å telle dager til vi reiser til ASIA! Jeg er på nippen til å gråte litt hver eneste dag fordi jeg gleder meg såpass mye. Jeg bare lengter så ekstremt til å få masse påfyll av inspirasjon, og ikke minst varme på kroppen. Det er virkelig ikke noe annet som gir meg mer motivasjon og inspirasjon enn å reise!

Heldigvis har det skjedd mye gøy på hjemmebane også de siste dagene, noe som i alle fall bidrar litt til at tiden går! I helgen var jeg nemlig på kick-off med hele flokken fra United Influencers, på Vestlia Resort på Geilo. Og FOR en tur!! Ikke bare fikk vi den største suiten for oss selv på Norges fineste resort, men de fantastiske folkene i United Influencers hadde virkelig slått på stortromma og lagt opp til en helt perfekt tur! Alt fra lek og moro i skibakken, til skikkelig bankettmiddag med awards, bra musikk og masse(!!!) drikke. Det er så herlig å få være med på sånt sammen med SÅ mange inspirerende mennesker, herregud så heldig jeg er! 

Fotocred: Sigve Ferstad.

Dessverre hadde jeg mye jobb å ta igjen på mandag, så jeg dro litt før de andre og satte meg halvbrisen på toget klokken 2 på natta, haha. Så mandagen var tung kan man si. Men gud så verdt det!

Nå er det onsdag, og det betyr NY EPISODE av Sophie Elises Verden i morgen!! Æææh, denne episoden har jeg virkelig gledet meg til, siden den er spilt inn i Harstad, og vi hadde noen helt sinnsyke opplevelser på denne turen! Jeg gleder meg veldig til dere får se<3 Her kommer et lite bildedryss av hva dere kan vente dere!

Åhhh, for en tur!!! Fortell meg gjeeeerne hva dere synes om episoden<3

Kommentarer